TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Árnyék Európán

Árnyék Európán

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1960

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Politika

Terjedelem:

223 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Részlet az előszóból: "Alig másfél évtizeddel a hitleri világuralom rögeszméjének csúfos bukása után újra a horogkereszt árnyékát vetnék rá Európára egy új háború lovagjai. A gépezet kerekei, amelyeket a szovjet hadsereg acélökle, a szövetséges erők alatt megroppantak, ismét forogni kezdenek. [...] Felsorakoztatjuk a német militarizmus néhány újra itt settenkedő baljós alakját. Bepillantunk a színfalak mögé, hogy megmutassuk: kik és miért idézik a hitlerizmus rossz emlékű szellemét? Végigszáguldunk 14 esztendő drámai eseményein, néhány jellemző epizódon keresztül igyekszünk ábrázolni a nyugatnémetországi fejlődés főbb állomásait. Élő személyeket szerepeltetünk, politikusokat, diplomatákat, katonákat és üzletembereket."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!