TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Az Európai Unió gazdasága. Minden, amit az EU gazdasági és pénzügyi politikáiról tudni kell

Az Európai Unió gazdasága. Minden, amit az EU gazdasági és pénzügyi politikáiról tudni kell

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Politika Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

HVG Könyvek

Terjedelem:

832 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637525793

tartalom:

"Az Európai Unió gazdasága hiánypótló mű: a magyar könyvpiacról már évek óta hiányzott egy olyan átfogó könyv, amely a mindennapjainkat egyre inkább meghatározó európai uniós gazdasági kérdéseket szakszerűen, de közérthetően tárgyalja. Kötetünk szerzői a legilletékesebbek a maguk területén. Az EU kialakulásától a pillanatnyi aktualitásokig a lehető legközelebbről, mindennapi munkájukból ismerik az uniós gazdaságpolitika, illetve az egyes ágazati politikák fejlődését, elméletét és gyakorlatát - ők az Európai Unió Brüsszelben dolgozó magyar gazdasági szakemberei. A magyar felsőoktatásban egyre inkább helyet kapnak az EU-gazdasági kérdések. Olyanok is mind többen vannak, akiknek ezekre az ismeretekre mindennapi munkájukban szükségük van, nem beszélve a civil szféra növekvő érdeklődéséről. Ez a könyv - szakítva a statikus, múltat taglaló történeti szemlélettel - egyszerre aktuális és jövőbetekintő. Összegző, mégis részletes, nagy munka, amely naprakész és praktikus ismereteket ad az EU gazdasági rendelkezéseiről - vezetőknek, vállalkozóknak, diákoknak, pályázatíróknak és érdeklődőknek."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!