TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Fidel és a vallás

: Fidel és a vallás

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Politika Közép-Amerika Vallás vegyes Kommunizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

250 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963093132X

tartalom:

"Ez az interjúkötet négy este 23 órán át tartó beszélgetésének az eredménye Frei Betto dominikánus szerzetes és Fidel Castro kommunista vezető között. Beszélgetésükből két különböző eszmevilág tárul föl az olvasó előtt. E két világ azonban több ponton találkozik, és a véleménykülönbségek elismerése mellett a beszélgetőpartnerek a közös pontokra helyezik a hangsúlyt. Latin-Amerikában hatalmas erők mozdultak meg az utóbbi évtizedekben. Pozitív irányba terelni ezeket az erőket: ezt vallják feladatuknak a kontinens érdekeit felismerő államférfiak, politikai és szellemi vezetők. A latin-amerikai egyház a felszabadítás teológiájával, a kontinens szocialista útra lépett országai pedig társadalmi rendszerükkel törekednek a kontinens égető gondjainak megoldására. Frei Betto és Fidel Castro beszélgetése e közös gondokat tárja fel, izgalmasan, rendhagyó stílusban: ebben rejlik a kötet sikerének titka is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!