TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Így ítélkeztek ti

: Így ítélkeztek ti

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

A szerző

Kategóriák:

Politika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

197 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Az első könyvem kiadása osztatlan örömet okozott a jobboldalon. A másodiknak már a baloldal örült inkább, a konzervatívok kicsit meglepődtek. Pedig mindkét könyvnek ugyanaz a mondanivalója: nem szabad a hatalmat kizárólag saját érdekünk szempontjából működtetni. A Biblia szavaival, nem szabad lopni. Mindig az foglalkoztatott a legjobban, hogyan történhet meg az egy jogállamban, ami nálunk az elmúlt másfél évtizedben. Ugyanis, ha az intézményrendszer működik, akkor teljesen biztos, van visszatartó erő a bűnözők előtt, legyenek azok parlamenti képviselők, bankárok vagy éppen a klasszikus alvilág tagjai. Ebben a könyvben már nem azt akartam leírni, amit szinte mindenki tud, hogy tolvajok gyülekezete uralkodik hazánkon. Sokkal fontosabbnak tartom feltárni, milyen folyamat következményeként alakulhatott ez ki."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!