TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Jöttem, láttam, győztek. Egy ámokfutó riporter kalandjai Berlintől Karabahig

: Jöttem, láttam, győztek. Egy ámokfutó riporter kalandjai Berlintől Karabahig

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

AB-Beszélő Kiadó Kft.

Kategóriák:

Politika Sajtó Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

278 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637956018

tartalom:

Könnyű Katát táncba vinni. Hát még egy vérbeli riportert! Különösen, ha körülötte olyan kelet-közép-európai forradalmi össztáncot lejtenek, mint amilyet lejtettek Lipcsétől Bukarestig s még tovább, egészen Jerevánig 1989 őszén, telén és '90 tavaszán. De Lovas Zoltánt vinni sem kell, megy ő magától is. Hajtja kíváncsisága, űzi kalandvágya, s máris ott terem, ahol a legjobban cifrázzák... Így aztán a saját szemével látja, mint ragadják el Prágában a Vencel téri tüntetésről durva rendőrkezek Deutsch Tamást, mint őrzik a szekusok Tőkés Lászlót Menyőn, saját bőrén tapasztalja, mint küzdenek a keletnémetek, csehek, románok és magyarok a szabadságukért... Térül-fordul, gyűjti, hozza, viszi, menti a híreket repülőn, helikopteren, vonaton, autón, rendőrkordonokon, lezárt határokon, harci úttorlaszokon át. S közben itthon fáradhatatlanul szervez. Ülő- és éhségsztrájkot a cseh követség előtt, ökomenikus istentiszteletet a Hősök terén, behatolást a magyar titkosszolgálat központjába, konspirációt a III/III-as ügyosztály leleplezésére, új ellenzéki lapot, Fidesz-sajtóirodát, választási kampányt... Egyik izgalomból ki vagy még ki sem, a másikba be! Nincs megállás, egészen április 8-ig. Most pedig e száguldó riporter közreadja élményeit, történelmi kalandjait, az MDF, az SZDSZ, a Fidesz, az MSZ(M)P titkait... Nem csalás, nem ámítás, ami e könyben áll csupa színtiszta igazság.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!