TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Kezünkben a jövő. A Római Klub elnöke világproblémákról

: Kezünkben a jövő. A Római Klub elnöke világproblémákról

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Politika Közgazdaság Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

191 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632814207

tartalom:

"A szerző, aki a Római Klub elnöke, valamennyiünk lelkiismeretére apellál, amikor új, 1981-es könyvében felrajzolja földtekénk állapotát és várható jövőjét. Ha úgy gazdálkodunk, és úgy szervezzük államaink együttélését, miként az elmúlt évtizedekben tettük, meglehet, végsőkig kiszipolyozzuk a Föld természeti tartalékait, tönkretesszük a bioszférát, milliós el- és kivándorlási hullámokat indítunk el, kiélezzük a megélhetési különbségeket a fejlett és a fejletlen világ között, vagy akár teljes pusztulásba döntjük a Föld egész lakosságát. A Könyv mégsem borúlátó! Peccei szerint lejtőn haladunk, de utunkon meg tudunk állni. A gondolatokban gazdag elemzés bőven merít a Római Klub helyzetértékeléseiből -öősszegzi azokat, és arra a következtetésre jut, hogy mindennél fontosabb az emberiség összetartozás-tudatának megerősödése. Peccei sok reményt fűz a fiatal nemzedékhez: új, világméretű civilizáció ígéretes hordozóját látja a mai ifjúságban. Peccei műve a szakemberek gondolkodását éppúgy megújíthatja vagy felfrissítheti, mint a nagyközönséget. Végül is nem kevesebbről van szó, mint az emberiség életben maradásáról!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!