TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Kína, a nagy falat. Miként változtatja meg életünket Kína felemelkedése

: Kína, a nagy falat. Miként változtatja meg életünket Kína felemelkedése

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Politika Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

198 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637525483

tartalom:

"Ma a világpiacon minden második eladott kamera, minden harmadik klímaberendezés és minden negyedik televíziókészülék Középső Birodalomból származik. A világgazdaság és a nemzetközi politika korszakos átalakulásának küszöbén állunk. Kína, az óriási birodalom visszatérőben van a világhatalomhoz - előbb gazdaságilag, utána elkerülhetetlenül politikailag és katonailag is. Az emberiség történetében először lehetünk a szemtanúi egy valamikori világhatalom újjászületésének. Kína, amely a XVIII. századig a világ élenjáró országai közé tartozott, évszázadunk első felében a világgazdaság (egyik) meghatározó tényezője lesz. E felemelkedés következményeit a saját bőrén fogja érezni minden fogyasztó, munkavállaló és menedzser, éljen bárhol a világon. Jóllehet sok, vágyai beteljesülését kívánó - elsősorban amerikai - apokaliptikus próféta évek óta a posztkommunista rendszer összeomlását jósolja, ezzel szemben Kína gazdasága egyre erősebb lesz. Kína több ezer éves múltra visszatekintő kereskedő-ország. A kínaiak tehetséges kereskedők, akiknek megreformált hazájukban végre szabad azt tenniük, amit mindig is legszívesebben csináltak: pénzt keresni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!