TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Konstrukciók egy világnézetről

: Konstrukciók egy világnézetről

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

A szerző

Kategóriák:

Politika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

46 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635004362

tartalom:

"Amikor a világban technológiai és tudományos forradalom van, amikor annak monopóliuma más népek anyagi és szellemi leigázásának is eszköze lehet, amikor gazdasági-kulturális alapunk-felépítményünk reformját szeretnénk nem spontán sürgetőbbnek tartjuk az átfogó reform-szemlélet megjelenését, amikor az extenzív Siklaky István Konstrukciók egy világnézetről című munkájának, amely ránézetre, rátekintésre épp oly egyszerűnek tűnik, mint a megoldásvariációiban gazdag Rubik-kocka. Ez a Konstrukció valóban "forgatásra" való. Arra való, hogy eljusson mindazokhoz, akik ebben a "kiforgatott" vagy szerintük "még nem kiforgatott" állapotában akarnak rajta forgatni. Továbbgondolni, rendezni." Mezei András

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!