TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Média és demokrácia

: Média és demokrácia

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Helikon Kiadó

Kategóriák:

Politika Sajtó Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

155 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632086287

tartalom:

"A szerző a politikatudomány professzora, könyvének fő témája a média és a demokrácia közötti viszony. Az első részben történeti áttekintést nyújt a sajtószabadság eszméjének eredetéről, kialakulásáról. A továbbiakban olyan aktuális kérdéseket boncolgat, hogy a huszadik század végének új fejleményei nyomán megszűnhet-e az állami cenzúra, megszületik-e egy transznacionális médiakonglomerátum, vagy a már hagyományosnak tekinthető elektronikus média súlya nő meg. Milyen szerepet tölthet be a közszolgálati média? Mivel ezeket és a hozzájuk hasonló kérdéseket a társadalomtudomány, valamint a nyomtatott és az elektronikus sajtó hosszú ideje elhanyagolta, John Keane sikerrel kísérli meg a politikai elemzés és viták középpontjába állítani őket."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!