TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Válsággócok. Libanon

: Válsággócok. Libanon

Kiadás:

h. n., 1983

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Politika Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

32 p.

Kötésmód:

fűzött

tartalom:

"1983. április 18-án délben hatalmas robbanás rázta meg Nyugat-Bejrút tengerparti sétányának azt a részét, ahol az amerikai nagykövetség óriási, hétemeletes épülete áll. Néhány pillanattal korábban a libanoni katonák és amerikai tengerészgyalogosok által őrzött épület kapuján berobogott egy diplomáciai rendszámmal ellátott autó, nekivágódott a falnak, és a benne elhelyezett másfél mázsa robbanóanyag a levegőbe röpítette az épület egész keleti szárnyát..." Ez áprilisban történt. Ám Libanonban korábban is és azóta is szinte mindennaposak ezek a képek. A kis közel-keleti ország évtizedek óta az egyik legmérgesebb válsággóc Földünkön. De miért? Erre ad választ ez a füzet.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!