TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Megbocsátás. Hogyan tegyük múlt időbe a múltunkat?

Megbocsátás. Hogyan tegyük múlt időbe a múltunkat?

Szerző:

Fordító:

Kiadás:

2006

Kiadó:

Harmat

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

262 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963956446x

tartalom:

˝Könyvünk hasznos eszköz lehet abban, hogy javítsunk életünk minőségén. Sokszor előfordul, hogy egy lelkesítő könyv vagy televízió-műsor után elhatározzuk: jelentős változtatásokat iktatunk be életünkbe. Eltökéltségünk azonban sajnos hamar meg szokott gyengülni. Az új gondolatok ugyan ösztönzőleg hatnak ránk, ám ha nem ültetjük át őket a gyakorlatba, lelkesedésünk gyorsan elpárolog. Ebben a könyvben mi is megpróbáljuk felvillanyozni az olvasót, egyben azt is bemutatva, hogyan váltsa lelkesedését maradandó változásra. Amikor ezt a könyvet írtuk, körülbelül hetven hasonló témájú irodalom állt rendelkezésre, amelyek közül sokat ismertünk is: filozófusok, politológusok, teológusok, lelkészek, lelki gondozók írták őket a megbocsátásról. Sok közülük valóban alaposan megszerkesztett, ösztönző mű, tele jó tanáccsal és bölcsességgel. Olyat azonban mégsem találtunk közöttük, amely pszichológiai megközelítésből vizsgálta volna a megbocsátás folyamatát, fejlesztésének módszereit és hatásait életünkre nézve.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!