MŰVÉSZET / Divat-viselettörténet kategória termékei
Mitől szexis a nő?

: Mitől szexis a nő?

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Novotrade

Kategóriák:

Divat-viselettörténet Életmód Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

223 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Szexepil. Azok a nők, akik nem ilyenek, szexisek akarnak lenni. A szexisek gyakran nehezen birkóznak meg vele. Mégis mi ez? Miben különbözik a szexis nő a többiektől — gondolkodásmódja, teste, viselkedése más vagy sajátos légkör veszi körül? Hogyan lehetünk szexisek?
A választ keresve a könyv interjúk tucatjaira, a Playboyra és a Psychology Today című szakfolyóiratra, híres szex-szimbólumok életrajzaira, a „szexepilelőállító iparra": az illatszer-, fehérnemű- és divatgyártók tapasztalataira támaszkodik. Majd gyakorlati szempontból is megvizsgálja a szexepil tünékeny jellemzőit és konkrét tanácsokkal látja el a szexuális vonzerejüket fokozni kívánó nőket.
Julia Grice sok megállapítása megdöbbentő, ám mindegyik arra szolgál, hogy a szexissé válni akaró vagy a szexuális vonzerejükkel nehezen birkózó nőket segítse. A Mitől szexis a nő, az önbizalmat sugárzó testről, a viselkedésről, a vegytanról, a testbeszédről, a test-típusokról, a ruházatról, a hajviseletről, a flörtölés technikájáról és még sok minden másról is szól. A szexuális vonzerő minden olyan részletével foglalkozik, amelyről a nők azt hiszik, tetszik a férfiaknak — és azokkal is, amelyekre a férfiak ténylegesen azt mondják: Ez igen!
 

leírás:

Helyenként golyóstollas gyerekfirka.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!