TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A lélek egészségkönyve. Mi a teendő lelki problémáknál? Tanácsadás; Öngyógyítás; Gyógyszerek; 120 pszichoterápia értékelése

, : A lélek egészségkönyve. Mi a teendő lelki problémáknál? Tanácsadás; Öngyógyítás; Gyógyszerek; 120 pszichoterápia értékelése

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1998

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

607 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630940396

tartalom:

"A tragikus események következtében lelkileg összeomlott emberek sorsa mindig élénken foglalkoztatta az írók képzeletét. Számos irodalmi mű ábrázol ilyen "kizökkent" életű embereket. A kézikönyv követi az eredeti német kötet szerkezetét és felépítését, némi változtatással. A könyv olyan kérdésekkel foglalkozik mint: mi a teendő lelki problémáknál? A mű végén található egy tárgymutató a lelki panaszokról, valamint olyan gyógyszereket említ meg, amiket ilyenkor használni lehet. A könyvben még úgynevezett olvasmányjegyzék, valamint testi-lelki ismeretterjesztő kiadványokból is ajánlat található."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!