TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Hogyan bánjunk az őrjítő alakokkal? A mindennapi élet kihívásai

: Hogyan bánjunk az őrjítő alakokkal? A mindennapi élet kihívásai

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Bioenergetic

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

139 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638120746

tartalom:

"Főnökösködő okostónik, brutális bunkók, erőszakos nyafogók, mártírkodók, slendriánok ... mindannyiunknak kijut az idegesítő alakokból. Széles a választék: ordítozós főnök, agresszív munkatárs, sumák partner. Nem kerülhetjük ki őket, életünket köztük kell leélnünk. Elég, ha csak kinyitják a szájukat, és a vérnyomásunk máris megugrik. De semmi vész, mert mégsem a nyúl viszi a puskát, nem vagyunk teljesen kiszolgáltatva nekik. Dr. Hauck rendkívül népszerű könyvei közérthető és lényegre törő stílusban látnak el bennünket gyakorlati tanácsokkal arra vonatkozóan, hogy miként álljunk helyt a hétköznapi élet kihívásaival szemben. Világosan és mellébeszélés nélkül elmagyarázza, hogy milyen cselekedetekre milyen válaszcselekedetek várhatók, és hogyan tudjuk magunkhoz ragadni a dolgok irányítását. Ha elolvassa ezt a könyvet, kedvező fordulatot vesz az élete - mostantól fogva nem kell szenvednie az őrjítő alakoktól!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!