TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A gondolat ereje avagy a Lorayne-féle sikerreceptek

: A gondolat ereje avagy a Lorayne-féle sikerreceptek

Kiadás:

h. n., 1995

Kiadó:

Bagolyvár Könyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kulcs Könyvek

Terjedelem:

188 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637423575

tartalom:

˝Hányan, de hányan vagyunk még ma is, akik óriási energiákat ölünk olyan dolgok megváltoztatásába, melyekre szinte semmi befolyásunk sincs! És mi az eredmény? Elkeseredés, kudarcérzés, bűnbakkeresés, De ami még ennél is rosszabb: szellemi, lelki és fizikai energiák értelmetlen elpocsékolása. Pedig ezekre égetően szükségünk lenne ott, ahol bevetésük busás eredményt hozhat, vagyis önmagunk fejlesztésében: az eredményes és hatékony gondolkozás és cselekvés mesterségének elsajátításában. Ehhez nyújt segítséget A gondolat ereje. A könyv természetesen nem tár fel merőben új sikerrecepteket. Nehéz is lenne elképzelni ilyen könyvet. Legtöbbször nem is az a gondunk, hogy nem ismerjük ezeket, hanem hogy kusza összevisszaságban élnek bennünk. Így aztán nincs világos képünk sem a "fákról", sem az "erdőről". A gondolat ereje rendet teremt ebben a kuszaságban, sorra véve a legfontosabb sikertényezőket, megvilágítva, hogyan befolyásolhatók ezek a gondolat erejével.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!