TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A hatásos beszéd módszerei

: A hatásos beszéd módszerei

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Pszichológia Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

179 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630287129

tartalom:

˝Dale Carnegie 1912-ben kezdett beszédművészetet tanítani, New Yorkban a YMCA-nél. Akkoriban ez valóban művészetnek számított, nem pedig elsajátítható készségnek, ennek megfelelően a tanítás célja mindig ezüstszavú szónokok és színpadi kiválóságok képzése volt. Az üzletemberek és az értelmiségiek, akik mindössze annyit akartak volna megtanulni, hogy könnyedebben és magabiztosabban fejezzék ki magukat környezetükben, sajnálták az időt vagy a pénzt a beszédmechanizmus, a hangképzés tanulmányozására, a retorikai szabályok és a mesterkélt taglejtések elsajátítására. Dale Carnegie tanfolyamai azért lettek rögtön népszerűek, mert pontosan azt nyújtották az embereknek, amire szükségük volt. Dale a beszédet nem szépművészetnek tartotta, amelyhez különleges tehetség és adottság kell, hanem egy olyan képességnek, amelyre minden intelligens ember szert tehet, ha akarja. Dale Carnegie tanfolyamai ma már az egész világon elterjedtek, és elméletének érvényességét több mint kétmillió tanítvány bizonyítja; a legkülönfélébb rendű és rangú férfiak és nők, akik megtanultak meggyőzően beszélni és magabiztosan viselkedni.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!