TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A házasság művészete

: A házasság művészete

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1997

Kiadó:

Network TwentyOne Hungary

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

324 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630474921

tartalom:

˝Számos kutatási eredmény bizonyítja, hogy a jó házasság nagyobb lehetőségeket nyújt a házastársak szakmai és magánéleti sikereihez is. Ez nem azt jelenti, hogy akik nem élnek stabil házasságban, azok nem érhetik el kitűzött céljaikat, de a jelek arra utalnak, hogy a jó házasság szilárd alap, amelyre a magas ívű szakmai pályafutás is építhető. Ugyanakkor a házasság intézménye súlyos válságát éli, értékei hanyatlanak, a család kohéziós ereje rohamosan gyengül. Zig Zigiar, a világhírű amerikai szaktanácsadó jelen művében az elrontott házasságok kijavításának, a jó kapcsolatok konzerválásának receptjeit kínálja. Miért? Antropológusok és szociológusok egész sorával együtt ő is azt vallja, hogy ˝amikor egy férfí beleszeret egy nőbe, a vele való törődésnek szenteli magát, védi és támogatja, akkor egyúttal a társadalmi rend oszlopává is válik... Kapcsolatuknak mindannyian hasznát látjuk.˝ Zig Ziglar az amerikai üzleti világ élő legendája, aki saját üzleti tanácsadó cége révén vált sokszoros milliomossá. Ha tehát ő elemzi a házasság és a jólét közötti törvényszerűségeket, célszerű fontolóra vennünk következtetéseit. ˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!