TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A kéz vallomásai. Az erővonalak bölcselete

, : A kéz vallomásai. Az erővonalak bölcselete

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

163 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635281528

tartalom:

˝Amint fent, úgy lent...˝ Vallották a hellének s a rómaiak egyaránt. Az életet összefüggéseiben, analogikusan szemlélő életfelfogás kifejlesztette azt az arányérzéket, ítéletalkotó képességet az emberekben, melynek segítségével a világot nem legyőzendő, meghódítandó ellenségnek tekintették, hanem a Legfelsőbb Tudat tárgyi megnyilvánulásának. E szemlélet lényege az élettel, a természettel való harmóniára törekvés és nem a harc, a szembenállás. Az antik ókorból előbb a reneszánsz, majd a korai barokk életérzése mentette át az Abszolúttal való örömteli egység tudományát, melynek jelentős alkotó eleme a chiromantia, a tenyérvonalak tudománya, mely a jellemi fejlődés és a tudatos sorsalakítás művészete. A XVII. század két legnagyobb, ugyanakkor utolsó chiromantia tudósának eredeti, latin illetve német fóliánsokból fordított könyvét tartja kezében az olvasó.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!