TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A könnyű élet titka

: A könnyű élet titka

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Top Trading Hungary Kft.

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

242 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637881034

tartalom:

Könnyű Élet a teljes összeszedettség állapota, a tudat és a tudatalatti összekapcsolódása, amely az egyén legfőbb javát szolgálja és számára legelőnyösebb. Jóllehet, rengeteget írtak és beszéltek már az egyénben lakozó két személyiség kapcsolatáról, mégis keveset tettek azért, hogy ez a kapcsolat érzékelhetővé váljon. Lélektani tanulmányaim során arra törekedtem, hogy gyakorlati módszert dolgozzak ki a tudat és a tudatalatti összekapcsolására, s rátaláltam egy olyan eljárásra, melynek köszönhetően meg lehet valósítani.
Módszerem négy könnyen elsajátítható magatartásformán és „hívószavak" alkalmazásán nyugszik, melyek segítségével a tudat „szólhat" a tudatalattihoz és irányíthatja gondolati modelljeit. E hívószavak révén a tudatos személyiség a tudatalatti személyiséget együttműködésre tudja bírni, és így létrehozza azt a belső harmóniát, ami azonnali eredményekre vezet. Mondjuk, milyen gyakran vannak Önnek fájdalmai vagy makacs fejfájásai? Az aszpirin átmeneti megkönnyebbülést hoz, de nem hat a fájdalom okára, így az visszatér…

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!