TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A lélekelemzés legújabb eredményei

: A lélekelemzés legújabb eredményei

Fordító:

Kiadás:

Nyíregyháza, 1993

Kiadó:

Könyvjelző Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

216 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638356006

tartalom:

A "Bevezetés a pszichoanalízisbe" azon előadásaimat tartalmazza, melyeket az 1915-16. illetve az 1916/17. évfolyamok téli féléveiben tartottam meg a bécsi elmeklinika egyik előadótermében valamennyi fakultásról összegyűlt vegyes hallgatóság előtt. Ezzel ellentétben ezen új előadásokat sohasem tartottam meg. Az újak nem helyettesíthetik az előbbieket. Nem önállóak és annak az olvasóközönségnek szólnak, mely régebbi előadásaimat olvasta. Mintegy folytatásai és kiegészítései ezeknek, elvekkel való kapcsolataik szerint három csoportba sorozhatóak: - a már tizenöt évvel ezelőtt tárgyalt témák újra feldolgozásai, melyek belátásaink elmélyülése és nézeteink változása folytán ma más megvilágítást kívánnak, tehát kritikai revíziók; - a másik két csoport tartalmazza azokat a tulajdonképpeni bővítéseket, melyek az első előadások idejében vagy nem voltak még meg, vagy még nem voltak alkalmasak, arra, hogy egy külön fejezetet igazoljanak.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!