TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A lélektan útjai

: A lélektan útjai

Kiadás:

Budapest, 1947

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A Búvár könyvei

Terjedelem:

269 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Bóka László írja 1947.február 22-én az új Magyarország irodalmi rovatában erről a könyvről:"Lénárd Ferenc a filozófiában ágyazott lélektani megfigyelésektől a modern lélektani rendszerekig kalauzolja el olvasoját érdekes,sokféle kiállítást nyitó munkájában.-…- Vállalkozása majdnem a lehetetlent ostromolja ,hiszen nemcsak magyar szakirodalmunkban, de sehol sem jelent meg eddig egyetlen olyan pszichológiatörténet sem,mely kielégítő tájékoztatást nyújthatott volna a lélektan problématerületéről.Ilyen mű nem is született addig, míg megnyugtató módon nem tisztázódik a lélektan és a filozófia, másfelől a lélektan és a modern természettudományok viszonya. Lénárd Ferenc könyvének éppen ez a legfőbb érdeme, hogy ezekre a határkérdésekre minden lényeges ponton rámutat , nem köti magát egyik problematikus irányhoz sem, hanem tájékoztat a lehetőségek felől. Csak aki ismeri az elmúlt évtizedek lélektani irodalmát, az tudja méltányolni válogatásának ökonómiáját,arányérzékét, lelkiismeretességét."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!