TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A marketing európai gyakorlata

: A marketing európai gyakorlata

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Alfa Stúdió

Kategóriák:

Pszichológia Kereskedelem

Terjedelem:

223 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638253002

tartalom:

˝Végre egy olyan gyakorlati útmutatás, amely nem valamely amerikai anyag szolgai fordítása, hanem egy magyar származású európai marketing szakembernek a speciális mai hazai valóság igényei szerint összeállított szakkönyve.
Az ismeretanyag didaktikai felépítése a felnőtt oktatás legújabb felismeréseinek figyelembevételével messzemenően megkönnyíti az áttekintést, és egyenes úton bevezet a tudásanyag és információ kellős közepébe. A marketing központi ismeretanyaga már az első fejezettel teljes terjedelmében az olvasó elé tárul. A további fejezetek ezt rétegesen bővítik, és lépcsőzetesen minden részletében és mélységében bemutatják. A záró fejezet a gyakorlatban közvetlenül alkalmazható eljárások és tanácsok tárházával a hazai gazdasági életben minden további nélkül alkalmazható módszereket ismertet.
A nemzetközi marketing szakirodalom számottevő forrásmunkáinak, valamint a könyvben található és információkkal megvilágított címszavaknak részletes összefoglalása egészíti ki a vázolt fejezeteket.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!