TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A pozitív töltés

: A pozitív töltés

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Network TwentyOne Hungary

Kategóriák:

Pszichológia Közgazdaság Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

211 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639333174

tartalom:

˝Töltse fel az életét és az üzletét! Beverly Sallee, nemzetközileg elismert üzletasszony gyakorlatiasan és motiválóan világítja meg az összefüggéseket. Mindenkit arra ösztönöz, hogy középszerű teljesítmény helyett ragyogó sikert érjen el. Megosztja az olvasóval, hogyan válhat élete részévé a... POZITÍV INDÍTTATÁS - vagyis miként találjon rá az álmaira - - POZITÍV FELKÉSZÜLTSÉG - vagyis hogyan növelheti eladásait - - POZITÍV ELKÖTELEZETTSÉG - vagyis hogyan összpontosítson, miközben a céljaiért dolgozik - - POZITÍV MOTIVÁCIÓ - amely ahhoz kell, hogy teljes mértékben élvezhesse az utazást - - POZITÍV KAPCSOLAT - vagyis hogyan váljon egy csapat vezetőjévé - - POZITÍV ÖRÖM - vagyis kezdje el élvezni a jól végzett munka összes gyümölcsét! Vágjon neki ön is az útnak, amely álmai földjére viszi! - - A szerző, Beverfy Sallee nemzetközileg elismert üzletasszony, előadó és zenész, aki mindezek mellett emberbaráti tevékenységéről híres. A pozitív töltés című könyvében világosan megmutatja az utat, amelyen elindulva megvalósíthatjuk álmainkat.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!