TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A ragyogás könyve. A tudat térképe

: A ragyogás könyve. A tudat térképe

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Titkos Tanok

Terjedelem:

197 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637940871

tartalom:

A kabbala - szó szerint "átadás, hagyomány" - a középkorban keletkezett misztikus teozófiai irányzat. Tömör és összefüggő világnézetet alkot az emberi lét természetéről és a kozmosszal való kapcsolatunkról. A kabbala tanítása szerint a világ az isteni fény kisugárzása: tíz szefirában, azaz sugárban alakul ki Isten szelleméből. Ezek az őserők képezik minden dolog alapját, s aki megismeri őket, megérti a lét titkait. A kabbala gyakorlati rendszer, amelynek segítségével képesek vagyunk megérteni önmagunkat és kapcsolatunkat a világgal. Ahogy egyre mélyebben merülünk a gyakorlati kabbalsztikában, tudatunk életre kel az Élet Fája, a legfőbb eszköz az önmegvalósítás felé. A kabbala tudatunk térképe, s ha egyszer megtanultuk használni, mély kapcsolatot létesíthetünk belső természetünk mozzanataival. A kabbala mindenkié, aki pompájának részese akar lenni: azoké is, akik egyszer, evilági úton járnak, és azoké is, akik a legmagasabb csúcsokra törnek. Ebben a csodálatos egyetemes rendszerben segít eligazodni

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!