TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A rend és a rendetlenség jelensége az emberi cselekvésben

: A rend és a rendetlenség jelensége az emberi cselekvésben

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Pont Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

199 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638336250

tartalom:

˝Minden megnyilvánulásunknak sajátos rend a jellemzője. Elrendezzük gondolatainkat, a tárgyainkat az asztalon, rendezni igyekszünk az érzelmeinket, berendezzük a házainkat, a szobáinkat, városokat és parkokat rendezünk, temetést és ünnepet - s mindezt országonként, koronként és egyénenként másképp. Rend és rendszer nélkül nem tudunk élni. Olyannyira nem, hogy amit általában és köznapian rendetlenségnek szoktunk minősíteni, az sem annyira a rend hiánya, mint inkább kiegészítője, más megjelenési formája. A rend teljes hiánya a káosz, és nem a rendetlenség. De miért változnak az emberi rendformák a történelmi korral és az életkorral? Miért változik a saját, személyes rendünk? És miért zavar bennünket a mások rendje - ha nem is mindenkié, de bizonyos személyeké? A rend rendszerének átfogó elemzése és megvilágítása egyre időszerűbb lesz ma, amikor életformánk és jövőnk távlatai alapjaiban változnak meg, és követelnek új szempontokat, új típusú önismeretet.˝ (Polcz Alaine) Polcz Alaine kötete életvezetési kalauz. Az író-pszichológus szerző hatalmas élet- és szakmai tapasztalatát felhasználva azonban nem recepteket kínál, hanem együtt-gondolkodásra készteti olvasóját...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!