TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A sporttevékenység regulációs felfogása. A teljesítménymotiváció és a döntés kísérleti vizsgálata a sporttevékenységben

: A sporttevékenység regulációs felfogása. A teljesítménymotiváció és a döntés kísérleti vizsgálata a sporttevékenységben

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

275 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630517841

tartalom:

"A sporttevékenység regulációs felfogása azaz a teljesítménymotiváció és a döntés kísérleti vizsgálata a sporttevékenységben ennek a kötetnek a tárgya. E munka először foglalja össze, fogalmazza meg a sporttevékenység modern pszichológiai elméletét. A sporttevékenységnek, mint komplex rendszernek, több oldalú bemutatása és értelmezése után a sportpszichológia tevékenységregulációs felfogását fejti ki a szerző, majd a teljesítménymotiváció és a döntés problematikáját tekinti át. Kutatásainak középpontjában a sporttevékenység pszichológiai törvényszerűségeinek feltárása áll. Arra törekszik, hogy minél részletesebben bemutassa, hogyan szabályozzák az ember különböző képességei, érzelmi tulajdonságai és jellemvonásai - tehát egész személyisége - versenyszerű és iskolai sporttevékenységét."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!