TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A szexuális sokféleség

: A szexuális sokféleség

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Pszichológia Szociológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Tények-lényeg

Terjedelem:

170 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637525394

tartalom:

Miért van az, hogy egyesek homoszexuálisok, mások heteroszexuálisuk - sőt, sokan az azonos és a másneműekhez egyaránt vonzódnak, azaz biszexuálisok? Van-e a melegségnek külön génje? Mién érzi sok nő, hogy ő valójában férfi, és sok férfi, hogy igazából nő? Változik a világ, de ma is sokszínű: míg egyes országokban hivatalosan elismerik az azonos neműek életközösségét, máshol ugyanezért halálbüntetés jár. A TÉNYEK-LÉNYEG sorozat A szexuális sokféleség című kötete segít tisztábban látni a szexualitás szivárvány-zászlójának egyes színeit. Összefoglalja a leszbikusok, a melegek, a transzneműek rejtett történelmét, röviden bemutatja az orvostudomány és a pszichológia álláspontjait és eredményeit, a vallások, felekezetek viszonyát a szexuális sokféleséghez, valamint rövid áttekintést ad az egyes országok szexuális kisebbségekkel kapcsolatos törvényeiről. A sokágú témával kapcsolatos véleményekkel nem kell eleve egyetérteni, elsősorban ismerni kell őket, hogy saját álláspontunkat kialakíthassuk. A könyv mindezzel olvasóbarát, egyszerű formában járul hozzá egy ősidők óta vitatott téma tényszerű átgondolásához.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!