TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A szorongás mai szemmel

: A szorongás mai szemmel

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Artunion

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

162 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637408096

tartalom:

˝A pszichiátria és a mentálhigiénia területén jelenleg a szorongásos zavarok jelentik az egyik legfontosabb problémát. Az epidemiológiai tanulmányok azt mutatják, hogy a fejlett ipari társadalmak népességének kb. egyharmada szenved komolyabb vagy éppen kóros formájú szorongásban. Mi a szorongás valójában? Mi okozza, és milyen módon lehet gyógyítani? Ezek a kérdések gyakran homályban és megválaszolatlanul maradnak. A könyv megkísérel válaszolni ezekre a kérdésekre, a témakör bonyolultsága miatt nem szándéka azonban, hogy minden kérdést megfeleljen és minden problémára megoldást ajánljon. Célja elsősorban a szorongás pszichiátriai koncepciójának népszerűsítése. A szorongás egyfajta lelki fájdalom. Hogy segíteni tudjunk rajta, jól meg kell értenünk. A könyv szándéka szerint ezt szolgálja. A kérdéshez nem értőkhöz, a jövőbeni és a jelenlegi szakemberekhez, a gyakorló orvosokhoz és elsősorban azokhoz szól, akik szorongásban szenvednek. Azt az üzenetet kívánja továbbítani, hogy létezik hatásos kezelés, a szorongásos személyek reálisan remélhetik állapotuk jelentős javulását.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!