TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A társas lény

: A társas lény

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2008

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

504 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789630586283

tartalom:

"Aronson - Kurt Lewin és Leon Festinger követőjeként - ma is elsősorban az amerikai szociálpszichológiai kísérleti tradíció képviselője. Könyve azt bizonyítja, hogy ez a hagyomány is képes a megújulásra és a kísérletek, illetve a belőlük levonható tanulságok egy sor olyan társadalmi jelenséget világíthatnak meg, amely mindenkit foglalkoztat: a konformizmus, az önigazolás, az előítélet, az agresszió, a reklám és a tömegkommunikáció hatása stb. A társas lény eme legújabb, felfrissült magyar kiadását is azzal ajánljuk a hazai olvasó figyelmébe, hogy benne az amerikai szociálpszichológia egyik legrangosabb és legeredetibb művelője ad áttekintést tudományágáról könnyed, színes, olvasmányos stílusban, de mindvégig következetesen ragaszkodva humanista eszményeihez éppúgy, mint a tudományág szakmai és etikai követelményeihez."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!