TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A titkos erők és tanítások lélektana. Varázslat, álomfejtés, médiumizmus [Reprint]

: A titkos erők és tanítások lélektana. Varázslat, álomfejtés, médiumizmus [Reprint]

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Kairosz Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

135 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝Válságos korban élünk. Világnézeti bizonytalanság, háborús és politikai megrázkódtatások korában. A tanácstalanság és zaklatottság ilyen időszakaiban biztos iránytű helyett az emberek az okkultizmus körében keresgélnek szilárd támaszpont után. Az okkultizmus ilyenkor a megrendült és elvesztett vallásos hitnek is pótléka, főleg az emberi élet végének, a halálnak problémájával és a túlvilági élet bizonytalanságával szemben. Megnövekszik a babonára és a szemfényvesztők bűvészetére való hajlam, mindenféle irányzathoz tartozó léleklátók és jósok zsákmányol jók ki üzletszerűlelt a félelmet és gyászt. A megzavart kedélyekbe vallásos és filozófiai világnézetek torzképei és foszlányai hatolnak egyre mélyebben be. Ilyen időkben a tudomány sem ülhet merőben az elmélet elefántcsont tornyában, hanem teljesítenie kell azt a feladatát, hogy tájékoztassa a közvéleményt a közveszélyes babona ellen való harcban, de ugyanakkor ne zárkózzék el a valódi tények tárgyilagos vizsgálatától sem. Ezek a meggondolások vezettek arra az elhatározásra, hogy saját régebbi és újabb kutatási eredményeimet a szakirodalomban talált anyaggal egyesítve az okkultizmus lélektanát közérthetően megírjam. Az okkultizmus: világnézet.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!