TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Anya születik. Arról, hogyan változtatja meg az anyaság átélése örökre az embert?

: Anya születik. Arról, hogyan változtatja meg az anyaság átélése örökre az embert?

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Animula Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

166 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639410772

tartalom:

˝Egy olyan pszichés változás új keletű felfedezéséről és igényes újragondolásáról szól ez a könyv, amely - miközben az utód világra hozása és felnevelése folyamán megannyiszor lejátszódik - elég kevés figyelmet kapott mindeddig a pszichológiában. A szerző, Daniel Stern professzor világhírű csecsemőkutató. Ebben a széles közönségnek szánt könyvében azt a hatást elemzi, amit az anyaság gyakorol a nő lelkiségére, Az anyává válás során - ha az sikeres - az érintett személy a korábbitól teljesen eltérő öntudatot alakít ki. Szinte függetlenül az előzetes személyiségétől, annak gyenge vagy erős oldalaitól, korábbi érzelmi korábbi érzelmi reagálásaitól - a nő, mihelyt anyává válik, új lelkülettel kezd működni. Ez az anyai tudat elnyomja, kiszorítja a korábbi lelki jelenségeket, és központi helyet foglalva el belső világában, azt teljesen átalakítja. A változás mélyreható és tartós. Alanya már sohasem lesz ugyanaz, mint előtte. A baba megszületése után az anyai azonosulás teljesen betölti az érzelmi életét és ha később hátrébb is szorul, semmiképpen sem tűnik el. Készenlétbe kerül, hogy bármikor előléphessen, ha szükség van rá.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!