TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei

: Arcunk titkai. Hogyan lehet egyetlen pillantással felmérni azt, aki szembejön velünk, felismerni jó és rossz tulajdonságait, reményeit, félelmeit

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Pszichológia Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

243 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635484801

tartalom:

˝Az emberi arc a lélek tükre. A hozzáértő előtt felfedi jellemünket. Érzelmeink és tapasztalataink, titkos vágyaink és félelmeinek, egészségi állapotunk és pillanatnyi közérzetünk - mindez leolvasható arcunkról. Siang Mien - így nevezik a kínaiak az arcból olvasás évezredes hagyományokra visszatekintő tudományát. Chi An Kuei, e művészet alapos ismerője a nyugati olvasó számára is érthető és értelmezhető módon mutatja be e könyvben a Siang Mien legfontosabb módszereit és következtetéseit. Ez a könyv könnyen érthető módon vezet be az arcból olvasás tudományába, és megtanít arra, hogyan alkalmazzuk mindennapjainkban ezt a tudást. Megismerhetjük belőle az arc felosztását és az egyes jegyek értelmezését. Gyakorlati részéből az arcvonások kommunikációs helyzeteknek megfelelő jelentését tanulhatjuk meg.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!