TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Asszony a fronton. Egy fejezet életemből

: Asszony a fronton. Egy fejezet életemből

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Pont Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

218 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638336625

tartalom:

˝(...) szívesen kérnék bocsánatot Polcz Alaine-től azokért a kegyetlenségekért, amelyeket az orosz katonák, később meg a szovjet pártfunkcionáriusok, a KGB-emberek műveltek magyar földön, és másutt is. (...) Az Asszony a fronton c. regény orosz nyelvű fordításának megjelenése után talán többen érzünk majd bűntudatot. A bűntudat pedig: mégiscsak az első stádiuma a lélek nemesedésének, gyógyulásának. (Jurij Guszev) (...) a kora gyermekkor emlékképeinek élességével él bennem ma is, hogyan vonultak át a szovjet csapatok (...) egy erdélyi kisvároson; az emlék megmaradt, titokzatos és lázító - éppen érthetetlensége miatt; az pedig, hogy változatlanul megőrizve újra felfedeztem egy másik ember emlékezetében - arra indított, hogy szomorúan és reményvesztetten gondoljak annak a történelemnek a titkaira, néha kegyetlen, néha csak ostoba szeszélyeire, amelytől függünk, annyira megalázóan függünk, mindannyian. (Ana Biandiana)˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!