TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Az elmebetegügy jelen kérdései Magyarországon. A '47-es kérdések mai szemmel. Kommentárok a konferenciához

Az elmebetegügy jelen kérdései Magyarországon. A '47-es kérdések mai szemmel. Kommentárok a konferenciához

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2010

Kiadó:

MentalPort Kft.

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

264 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789630686839

tartalom:

"1947. június 7-én a népjóléti miniszter kezdeményezésére egész napos ankétot tartottak a pszichiáterek. Az ankét célja az volt, hogy közösen javaslatot tegyenek az elmebeteg-ellátás problémáinak megoldására. Bár a konferencia már a hároméves terv, a szovjet éra hatalomra kerülésének árnyékában zajlott, az előadók, hozzászólók mégis a változtatás hitével, szakmai elkötelezettséggel adtak hangot javaslataiknak. Az olvasó meghökkenve szembesül azzal, mennyire mai az akkori problémák döntő része, mennyire várnak ma is megoldásra, és mennyire modernek az akkori gondolatok. A Magyar Pszichiátriai Társaság megalapításának harmincadik évfordulójára készült ünnepi kiadvány tanulságos olvasmány minden pszichiáternek, és mindenkinek, akinek valami köze van a pszichiátriához: a társadalom egészének. A kötet az 1947-es ankét előadásainak, vitáinak teljes anyaga mellett tartalmazza a mai pszichiátria jeles képviselőinek kommentárjait arról, hogy mi valósult meg az egykori tervekből, s hogy állunk ma az egykori kérdésekkel. A válaszok sajnos egyáltalán nem szívderítőek!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!