TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Az Én megerősítése. A magunkra találás mint második születés

: Az Én megerősítése. A magunkra találás mint második születés

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

205 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635486359

tartalom:

˝A legtöbb ember csupán másolat, nem eredeti példány.˝ Elhiszi Ön, kedves olvasónk, ezt a mondatot? Nem mond ellent a mi Kosztolányink gyönyörű sorának: ˝...ilyen az ember, egyedüli példány...˝? Ugye, nem? Pedig miközben ˝a társadalom leghasznosabb tagjai˝ akarunk lenni, akik mások számára "jól működnek", saját lelkünk gondozása, belső világunk és állapotunk lemarad rólunk. És így leszünk önálló, lelkileg érett, felnőtt emberek helyett másoknak kiszolgáltatott, gyermeteg felnőttek. Peter Lauster - neve ismerősen cseng mindazoknak, akiket érdekel a gyakorlati pszichológia - negyedik könyvét adjuk most az Ön kezébe. A neves pszichológus ahhoz akar hozzásegíteni bennünket, hogy önálló, autentikus személyiséggé válhassunk, mintegy ˝másodszor is megszülessünk˝. A második születés nem azonos a pubertással, nem is ˝második pubertás˝ az életút felén, hanem a tulajdonképpeni önmagunkká válás. A lelki élet ebben kulcsszerepet játszik. Csak a megbízható, az önállóságát felfogó ember születik újjá és érdemli ki azt a lehetőséget, hogy boldog, szabad és intenzív életet éljen. Az élet számos nagy feladata: a szerelem, a társas kapcsolat, a kreativitás, a betegség, a kudarc, de a siker is új megvilágításba kerül a könyvben.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!