TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Az önhipnózis. Technikája és felhasználása a mindennapi életben

: Az önhipnózis. Technikája és felhasználása a mindennapi életben

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1998

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Pszichológia Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

252 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635487819

tartalom:

˝Napjainkban számtalan könyv kínálja az önmegvalósítás különféle útjait és eszközeit, valamint az érzelmi zavarok leküzdésének lehetőségeit. A tanácsok és a technikák igen széles skálán mozognak, közülük mégis talán azok a leghatékonyabbak, amelyek a saját tudatalattinkkal való közvetlen kapcsolat felvételére ösztönöznek bennünket. Hiszen ki tudhatná jobban, mint mi magunk (azaz központi tudatunk, más néven tudatalattink), hogy mi is a valódi oka-a nehézségeinknek? L. M. LeCron kipróbált és hatékony módszereket ajánl nekünk, hogy az öngyógyítás útján, az önhipnózis segítségével felszínre hozzuk ezt a tudást, és ennek fényében megoldjuk problémáinkat, akár lelki, eredetű testi tünetekről (például asztmáról vagy allergiáról), akár pszichés gondokról (fóbiákról, kényszerekről, szenvedélybetegségekről, álmatlanságról stb.) legyen szó. A könyv pozitív gondolkodáson alapuló szemléletmódja és könnyen elsajátítható technikái minden olvasó számára lehetővé teszik, hogy végre a kezébe vegye a sorsát, felelősséget vállaljon érte, és saját lelke gubancainak kibogozását ne csupán szakemberektől várja, hanem maga is hatékonyan kivegye a részét belőle.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!