TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Diktátorok orvosi szemmel. Napóleon, Hitler, Sztálin

: Diktátorok orvosi szemmel. Napóleon, Hitler, Sztálin

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Perfekt Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia Egyetemes történelem Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

400

Kötésmód:

karton

ISBN:

9633943590

tartalom:

"Ebben a könyvben a politika három olyan alakjának csillogó tündöklését és nyomorúságos bukását próbálom meg az orvostudomány szempontjai szerint elemezni, akik az elmúlt két évszázadban rendkívül nagymértékben befolyásolták az európai történelem menetét - hiszen uralmuk nyomait máig érezzük. A világtörténelem ugyan ismer hatásukat illetően hasonlóan nagy alakokat, olyanokat, akik szintén üstökösként bukkantak föl a világ politikai színpadán, s akik a természet erőire jellemző energiával, valamint csaknem démonikus meggyőző erővel tudtak rettentő embertömegeket személyes és önző céljaik érdekében megmozgatni, azonban először Napóleonnal jelent meg a történelemben a hatalom megszállottjainak az a típusa, amelyik az emberéletet egyszerűen semmibe vette. Az általam kiválasztott három történelmi figura gondolkodás nélkül bármikor kész volt arra, hogy emberek tömegeit áldozza föl saját hataloméhségének, dicsőségszomjának, szadista bosszúvá-gyának vagy kóros rögeszméinek az oltárán, és közben szemérmet nem ismerve magasztos hazafias vagy ideológiai indokokra hivatkozott. "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!