TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Miért sír az elefánt? Az állatok érzelmi életéről

, : Miért sír az elefánt? Az állatok érzelmi életéről

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Pszichológia Zoológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

301 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963547380x

tartalom:

˝Aki valaha is állatok közelében élt, tudja, hogy képesek az érzelmekre. A tudományos kutatók mégis szakadatlanul tagadják. Ez az úttörő könyv Darwin nyomán az érzelmek felderítésére vállalkozik az állatok birodalmában, és bebizonyítja, amit minden laikus eddig is hitt: az állatok szeretnek és szenvednek, magányosak, féltékenyek, elégedetlenek vagy kíváncsiak: gyászolnak, aggódnak, gyűlölnek és boldogságra vágynak... egyszóval éreznek. A kötetben olvashatunk: - A bivalyról, amely kedvtelésből korcsolyázik ... - Flintről, a csimpánzról, amely addig gyászolta elvesztett anyját, amíg bele nem pusztult a bánatba ... - Kokóról, a jelbeszédben jártas félénk gorilláról, amely papás-mamást játszik a babákkal - de csak amikor nem látja senki ... - A Kreml aranyozott hagymakupoláin csúszdázó varjakról.... Ez a különleges könyv, bár számtalan biológus, etológus, állatkiképző és állatviselkedés-kutató seregnyi tudományos tanulmányán és anekdotaszerű feljegyzésén alapul, szívmelengető előadásmódjával és kifogástalan kutatási adataival szinte kényszerít az olvasásra.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!