TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Egy ismeretlen tanítás töredékei

Egy ismeretlen tanítás töredékei

Szerző:

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Püski Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

404 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638256583

tartalom:

"Ismerd meg önmagad: ...bár a modern gondolatvilág ismeri ennek az elvnek létezését, de jelentéséről és fontosságáról csak nagyon homályos képe van... Maga az önismeret nagyon magas, de bizonytalan körvonalú és nagyon távoli cél. Jelenlegi állapotában igen messze van az ember az önismerettől és ezért önmaga tanulmányozását kell céljául kitűznie... Az öntanulmányozás az a munka vagy az az út, mely az önismerethez vezet." A világ és az ember párhuzamos tanulmányozása megmutatja az alapvető egységét mindennek, ami létezik és segít a tanulónak a különböző rendű jelenségek közötti analógiát felfedezni. Minden folyamatot úgy a világban, mint az emberben, néhány alapvető törvény kormányoz. A jelenségek látszólagos változatosságát csak néhány elemi erő különböző kombinációi teremtik meg. Ahhoz, hogy a világegyetem mechanizmusát megértsük, a bonyolult jelenségeket ezekre az alapvető erőkre kell visszavezetnünk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!