TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Egyéni dinamikus pszichoterápia

: Egyéni dinamikus pszichoterápia

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Butterworths

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

263 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630264978

tartalom:

"Mindenkit izgat, mi történik a pszichiáter rendelőjében, a csukott ajtó mögött. Hogyan lehet beszélgetéssel meggyógyítani olyan súlyos bajokat, mint a depresszió, vagy megoldást találni olyan problémákban, ahol látszólag nincs segítség. D. H. Malan professzor nevét a szakmában mindenki ismeri. Talán nem érdektelen, hogy egy újító szellemű londoni pszichoanalitikus tanítványaként kezdte pályáját. Malan mesterét Bálint Mihálynak hívták. Nagyhatású könyvében az író személetes példákkal mutatja be a lelki folyamatokba való beavatkozás lehetőségeit, gondosan kerülve minden misztifikációt. Vezetésével feltárul az olvasó előtt az a mély humánummal átitatott pszichoterápiás munka, amelynél a terapeuta intuícióit magasfokú, etikus tudás hitelesíti. Az érdekes sorsok és a szellemes stílus is nagy erénye Malan professzor munkájának, azonban szinte másodlagossá válik, amikor a lelki problémák szirtjei és zátonyai között kanyargó, telibe találó levezetéseibe belemerülünk. Olvasása, akár a pszichoterápia, személyiséget érlelő szellemi kaland."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!