TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Egyszerű titkok a boldogsághoz

Egyszerű titkok a boldogsághoz

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

212 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635287151

tartalom:

˝Az életben sok minden csupán nézőpont kérdése: nem eleve jó vagy rossz, siker vagy kudarc, hanem az, aminek az általunk választott szemszögből látni akarjuk. A kérdés csak annyi, hogy mit hozunk ki az életből. - Cukor, liszt, tojás... Jó vagy rossz dolgok ezek? Attól függ. Csinálhatunk belőlük piskótát, de hatalmas felfordulást is a konyhában. Egyszerű, mégis kincset érő titkokat árulunk most el Önöknek, amelyek az élet valamennyi területét felölelik a mindennapok, a családi élet eseményeitől a távoli célokig, és szinte minden életkor, társadalmi réteg talál köztük a maga számára használhatót. A boldogsághoz közelebb vivő kereken, száz módszer, viselkedésforma és szokás mindegyikét egy-egy világos példával illusztrálta az író, és röviden a tudományos háttérre is rávilágított, hogy megmutassa, hogyan változtathatjuk át unalmas tengődésünket teljes értékű, boldog életté. Senki nem képes egyetlen csettintéssel boldoggá tenni a másikat. Annyit tehetünk, hogy segítünk másoknak észrevenni a számukra hasznos dolgokat. Nézni a másiknak kell, mi csak azt mutatjuk meg, hogy merre. A világsikerű könyvet azok is haszonnal forgathatják, akik elégedettek, és mindössze arra kíváncsiak, hogyan élvezhetnék még jobban az életüket. David Niven most megmutatja az irány, és reménykedik, hogy Önök arra fognak nézni...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!