TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Emberismeret. Gyakorlati individuálpszichológia

: Emberismeret. Gyakorlati individuálpszichológia

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Göncöl Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

228 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637875190

tartalom:

˝Napjainkban elszigetelt életünkből következően kevéssé ismerjük egymást. Legsúlyosabb következménye ennek a hibának, hogy az embertársainkkal való bánásmódban és a velük való együttélésben többnyire csődöt mondunk. Gyakran emlegetett és fájdalmas tény, hogy szavaink és lépteink értetlenül mennek el egymás mellett, nem találjuk meg a kapcsolatot, mert idegenként állunk egymással szemben, nem csupán a társadalom szélesebb, hanem a család szűkebb keretén belül is. Az emberi együttélés alaptörvényei egymás jobb megértésére kényszerítenek, mert embertársainkkal szemben tanúsított egész magatartásunk ettől függ. Jobban megférnénk egymással, ha nagyobb volna emberismeretünk. Megszűnnének az együttélésnek azok a zavaró formái, melyek csak azért lehetségesek, mert ki vagyunk téve annak a veszélynek, hogy külsőségek megtévesztenek, és mások alakoskodása tőrbe csal. Az individuálpszichológia több mint gyógyítási mód, több mint nevelési eszköz. Mindannyiunk nélkülözhetetlen segítője az élet harcában, abban a harcban, melyet nem egymás ellen, hanem egymásért vívunk.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!