TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Enneagram az önmegismerés útja

, : Enneagram az önmegismerés útja

Kiadás:

Kecskemét, 1996

Kiadó:

Korda Könyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

214 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Maria Beesing, Robert Nogosek, Patrick O'Leary Enneagram könyve immár magyar fordításban indul útnak. Az Eenneagram története hosszú és bizonytalan távolba vész. A feltevések szerint Afganisztánból ered, ahol már 2000 évvel ezelőtt ismerték. A korai kereszténység idején terjedt el Perzsiában, majd Közép-Ázsiában és az indiai térségben. Majd a 70-es években "fedezték fel" újra Amerikában. Az első könyvek a 80-as évek elején jelentek meg. A tudományos kutatás is azonnal felkarolta. A német nyelvterületen a 90-es évek elején kerültek az olvasókhoz az első ismertető szakkönyvek. Kitörő érdeklődéssel fogadták. Az Enneagram mint ősi spirituális eszköz segít az önmegismerés útján. Hogyan ismerhetjük meg mélyebben magunkat és másokat? Az ember segítséget keres, ahhoz, hogy a személyiségét mind jobban kibontakoztassa. E könyv különlegessége, hogy rámutat a pszichológiai és spirituális összefüggésekre.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!