TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Értékrendszereink

, : Értékrendszereink

Kiadás:

h. n., 1983

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

269 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630921421

tartalom:

˝Olyan könyvet tart kezében az olvasó, amelynek szinte minden mondata vitára született. A szerzők természetesen igazuk hitében írták meg tanulmányukat, de fontosnak tartják előrebocsátani, hogy állításaikról a vitát nemcsak lehetségesnek, hanem szükségesnek is tartják, tudván, hogy sokan és sok kérdésben fogják valóban vitatni is állításaikat. De úgy hisszük, ez természetes is, hiszen olyan témáról van szó, amely igen aktuális és az értékek mögött meghúzódó érdekviszonyok differenciáltsága miatt többféle nézőpontból is megfogalmazható; olyan témáról van szó, amelynek kibontása közben mindannyiunk által átélt és igen különbözőképpen észlelt és értékelt jelenségeket próbálunk értelmezni. Módszertani szempontból is bizonyára vitákat vált ki a könyv, hiszen kísérletet tesz az empíria és az elmélet, a szociológia és a formációelmélet eredményeinek együttes alkalmazására, megpróbálván így feloldani egy dichotómiát, amely a társadalomtudományok jelenlegi problémáinak egyik kulcskérdése, s megválaszolása elengedhetetlenül szükséges a társadalomelemzés minőségi tényezőinek megragadásához. Reméljük, hogy értelmezési kísérletünk hozzájárul a mai társadalom egyik központi problémájának, az értékproblémának a továbbgondolásához, módszertani vállalkozásunk pedig eredményesen folytatható a tudatvizsgálat különböző területein.˝

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!