TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Miért házasodtunk össze? A sikeres házasság titka

: Miért házasodtunk össze? A sikeres házasság titka

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Metrum

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

127 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631601706

tartalom:

˝Az esküvő ünnepélyes pillanataiban amikor az ifjú pár kimondja a boldogító igent, szentül hiszi, hogy ez a fogadalom egész életre szól. Később, a házasság hétköznapjai során, miközben meg kell küzdeniük az otthonteremtés anyagi problémáival, a feleségnek a gyermek születése utáni egzisztenciális gondokkal, a család ezernyi más bajával, sokasodnak az összezördülések, csetepaték, egyre jobban elhidegülnek egymástól. Egyszer csak rájönnek, hogy a házasságuk kátyúba jutott. Miként tehetjük sikeressé és boldoggá a házasságunkat? Véletlenszerűen választjuk-e ki a párunkat? Hogyan tanulhatunk szüleink házasságából? Mit tegyünk, ha megcsalt a házastársunk? Elválni vagy közös akarattal megjavítani a megromlott kapcsolatot, esetleg megelőzni a bajt? Ilyen és még sok, fontos kérdésre találnak választ a tudós szerző esettanulmányokban gazdag könyvében a jó házasságukat megőrizni kívánók, a megromlott kapcsolatban vergődők és a válás után második házasságra lépők.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!