TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Testbeszéd-kalauz avagy mit üzennek a gesztusok?

, : Testbeszéd-kalauz avagy mit üzennek a gesztusok?

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Bagolyvár Könyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Sorozat:

Kulcs Könyvek

Terjedelem:

190 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963742363x

tartalom:

˝Valaki egyszer ezt mondta: a szavaknak csupán tömegük van, súlyt attól kapnak, milyen érzelmi-akarati „erőtér” veszi őket körül. Erre az erőtérre viszont abból következtethetünk, milyen a beszélő hanglejtése, milyenek a mozdulatai, milyen az arckifejezése, milyen a tartása - vagyis azokból az üzenetekből, amiket együtt nem verbális kommunikációnak nevezünk. Nem túlzás hát azt állítanunk, hogy döntően ez határozza meg, milyen mértékben fogadják el, amit mondunk, mennyire tartanak minket hitelesnek, őszintének. Nem bízhatjuk hát a véletlenre, értjük-e ezt a „nyelvet”, és mi magunk mennyire „folyékonyan beszéljük”. A nem verbális kommunikációban legalább olyan fontos jártasságot szereznünk, mint abban, hogy a világos, szabatos beszéd szabályai szerint rakjuk egymás mellé a szavakat.
A Testbeszéd-kalauz egyike a témában írt azon kevés könyvnek, melyek széleskörű kísérletekre és gyakorlati tapasztalatokra épülnek. Nem véletlen, hogy eddig már több nyelven jelent meg, és már klasszikus műnek számít a témában. Rendszerbe foglalva, az élet valós közegébe helyezve tárgyalja a nem verbális jeleket, ezek üzenetét és kapcsolataikat. A könyvből megtanulhatjuk, hogyan ragadjuk magunkhoz az irányítást a viták és tárgyalások során; hogyan ismerjük fel, igazat mond-e a másik vagy sem; milyen jelek mutatják, hogy barátságosan közelít hozzánk; miből ismerhetjük fel a megtévesztés céljával küldött, hamisított jeleket, és mi ezek igazi üzenete; és még sok hasznos dolgot, ami segíthet kapcsolataink eredményes építésében.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!