TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Fejlődéslélektani vizsgálatok. Társas kapcsolat és személyiség

Fejlődéslélektani vizsgálatok. Társas kapcsolat és személyiség

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

343 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631760588

tartalom:

"Könyvünk különböző életkorú gyermekek és gyermekcsoportok pszichológiai vizsgálatára alkalmas módszerek gyűjteménye. A gyermeknevelés, a személyiségfejlesztés feladatát végző nevelők, kisgyermekekkel, óvodásokkal, kisiskolásokkal, serdülőkkel foglalkozó pedagógusok, szülők, a nevelési tanácsadásban tevékenykedő szakpszichológusok, valamint a jövő iskolapszichológusai számára kívánunk élvezettel forgatható, hasznos gyakorlati kézikönyvet közrebocsátani. A nevelő nemegyszer érezheti, hogy még többet szeretne tudni a gyermekekben munkáló indítékokról, a szunnyadó képességekről, érzelmi gazdagságukról, álmaikról és vágyaikról, akaratuk teherbírásáról. Számtalanszor felteszi magának a kérdést, miként függ össze mindez a családdal, amelyben a gyermek él, a kapcsolatokkal, amelyeket társaival, nevelőjével kialakít vagy amelyekre törekszik, és milyen módon lehet elképzelni az adott fejlettségi szint ismeretében az elkövetkező periódus várható eseményeit, azok csendes vagy viharos jellegét..."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!