TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Füzetek (Az érzés)

: Füzetek (Az érzés)

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia Tánc Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

262 p., 6 tbl.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝A Füzetek, a négy füzet ennek a világcsodaként ünnepelt művésznek a naplója-vallomása. Huszonkilenc évesen, svájci pihenőhelyén írta tele őket, közvetlenül azelőtt, hogy mániás skizofréniája miatt - végérvényesen - zárt intézetbe szállították volna. A Füzetekből egy hányatott élet, egy káprázatos karrier és egy szörnyű betegség története tárul fel: az orosz környezetben reménytelen nyomorban eltöltött gyermekkor, a hirtelen felívelő karrier, amelyet rendkívüli tehetsége mellett két homoszexuális kapcsolatnak - a mecénás Lvov herceggel és az Orosz Balett atyjával, Gyagilevvel - köszönhetett - majd e karrier éppoly hirtelen derékba törése, a magyar Pulszky Romolával, a nagy színésznő Márkus Emília lányával kötött, számára is váratlan és érthetetlen házasság, a háborús Budapesten orosz internáltként töltött siralmas évek története - ez elméjén egyre jobban elhatalmasodó téboly szűrőjén át.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!