TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Gyógyulj ki gyökerestől a szenvedésből! Az Enneagram felhasználása a lelki fejlődésben

: Gyógyulj ki gyökerestől a szenvedésből! Az Enneagram felhasználása a lelki fejlődésben

Kiadás:

h. n., 1993

Kiadó:

Emil Coué Magyarország Egyesület

Kategóriák:

Pszichológia Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

240 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Az első magyarul megjelenő Enneagram-könyv. Az Enneagram (görögül 'kilenc pont') ősi tudat-térkép, olyan geometriai szimbólum, amely a szufi hagyományokban a teljesség szerkezetét jelképezte. A hozzá kapcsolódó belső tanítás az ember kilenc fő karaktertípusát írja le, melyek a személyiség szintjénél jóval mélyebben működnek. A modern lélektan újra felfedezte ezeket a tanokat, és új szintézis jött létre. Ennek eredménye ez a könyv is. Nagy segítséget nyújt önmagunk és mások jobb megismerésében, teljesen új látásmódot ad, elmélyíti emberismeretünket. Segít feltárni és gyógyítani legmélyebb sérüléseinket, meglátni és feloldani az életünket korlátozó mechanikus reagálásainkat és viselkedésmódjainkat. Legfontosabb előnye az, hogy valóban működik. Saját típusunk felismerésén át segít ráébredni életünk hamis részeire, hogy ezektől megszabadulva igazán önmagunk lehessünk. Eli Jaxon-Bear kortárs spirituális tanító, NLP-tréner, az Enneagram avatott mestere, a Pacific Center for Sacred Studies intézet alapítója és vezetője Mauiban, a Hawaii-szigeteken. Az általa vezetett csoportok és tanfolyamok hosszú sorának tapasztalatai finomították, egyszerűsítették és mélyítették el Enneagram-tanításait."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!