TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Hazugságvizsgáló könyvecske

, : Hazugságvizsgáló könyvecske

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Bagolyvár Könyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

101 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Ha nem akarunk ravasz manipulációk és rosszindulatú praktikák áldozatává válni, meg kell tanulnunk felismerni, ha hazudnak nekünk. A Hazugságvizsgáló könyvecske óriási segítségünkre lehet ebben. Olyan módszerekről olvashatunk benne, melyeket egy profi dolgozott ki és ellenőrzött a gyakorlatban. Ezeket elsajátítva magunk is a hazugságfelismerés mestereivé válhatunk. Olyan képességre tehetünk szert, melynek hasznosságát aligha lehet túlbecsülni világunkban. ˝Függetlenül attól, miből élünk, hogyan élünk, mit élünk meg, azt látjuk, hogy röpködnek körülöttünk a hazugságok - fenn a magasban és lenn a mélyben. Bolygónkon kegyetlen verseny folyik a térért, a hatalomért, a kincsekért. [...] Vannak filozófusok, akik azt hirdetik, hogy az igazság viszonylagos. Gyakran hallhatjuk azt is, hogy egy bölcs hazugság néha igazi jótett. Így van. De azoknak, akik azt hirdetik, hogy a hazugság elfogadható, néha pedig egyenesen áldásos, jogunk van azt mondani: Tudni akarom, mikor hazudnak nekem!˝

leírás:

Néhány lap kijár. Szövegkiemelővel jegyzetelve.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!